Despre noi

TECHNO ELECTRO SECURITY COMPANY este o societate ce activeaza in domeniul protectiei si securitatii electronice, efectuand activitati de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor tehnice de securitate (antiefracţie, antiincendiu, control acces, televiziune cu circuit închis etc.), interfonie/videointerfonie, automatizari porti, retele de voce-date, centrale telefonice si sisteme de sonorizare cu echipamente moderne existente.
Întreaga activitate se desfăşoară în conformitate cu legislaţia în vigoare, societea fiind licentiata iar personalul avizat de către Inspectoratul General al Poliţiei, conform Legii nr. 333/2003 şi de către Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari, conform Legii nr. 307/2006.
Suntem mandri de experienta dobandita de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protectia obiectivelor financiar-bancare, comerciale, rezidentiale si sediilor de firme. Succesul nostru se bazeaza pe inovatie si ingeniozitate creind un avantaj cert atit in prezent cat si in viitor in desfasurarea activitatilor.

OBIECTIVUL nostru principal este acela de a fi in fruntea companiilor de securitate, implementand o strategie de durata bazata pe cele mai performante solutii tehnice. Depunem un efort continuu in a asigura necesitatile clientilor nostri prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare. Suntem continuu in cautarea de solutii alternative mai sigure si mai performante avand un atribut comun – calitatea.

SOLUTIA COMPLETA o realizam pornind de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere, alarmare si centralizare a datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel in arhitectura acestuia se vor regasi echipamente video, antiefractie si control al accesului, formand un sistem unic integrat.

FLEXIBILITATEA Cunoasterea problemelor clientilor nostri ne ajuta sa ne perfectionam sistemele de securitate astfel incat fiecare dintre acestea este adaptat la cerintele impuse de nivelul de securitate.

O ALEGERE SIGURA Echipa de specialisti si tehnicieni din cadrul companiei noastre ne-a ajutat sa transmitem mai departe increderea noastra in echipamentele pe care le-am promovat de-a lungul anilor. Cunoasterea in detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme si solutii integrate optime indiferent de capacitatea si amploarea obiectivului propus. 
Societatea prin seriozitatea şi profesionalismul ce o caracterizează, a reuşit să înregistreze succese într-un interval de timp relativ scurt.

O dovada in plus a seriozitatii noastre este si faptul ca societatea nu inregistreaza debite restante catre bugetul statului.

 

 

Echipamente cu care lucram in mod curent:

Alarmare efractie/incendiu – Dsc, Paradox, Texecom, C&K, Cerber, Bentel, Apollo, Detectomat, Esser, Siemens, etc.
TVCI – Hikvision, Bosch, Intotech, Geovision, Sony etc.
Control acces cu pontaj – Kantech, Position Technology, Centaur, Soyal etc.
Interfonie / videointerfonie – Commax, Fermax, Farfisa etc.
Bariere auto, automatizari porti – garaje  – Came, Proteco, Beninca etc.
Centrale telefonice – Panasonic, Siemens, Bosch, etc.
Sisteme de sonorizare – Apart etc.

Instalam orice alt tip de echipament in conditiile in care ni se pun la dispozitie manualele de instalare si programare.

Preţul instalării sistemelor este în funcţie de complexitatea acestora, condiţiile de instalare, tipul echipamentelor folosite şi va fi stabilit pe baza unei cotaţii realizate de serviciul tehnic.