Proiectare

Proiectare sisteme de securitate –  TECHNO ELECTRO SECURITY COMPANY este licentiata de catre Inspectoratul General al Poliei Romane si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta sa efectueze lucrari de proiectare pentru sisteme de securitate si siguranta, detinand personal calificat atat pentru activitatea de proiectare cat si pentru activitatile ulterioare (instalare, mentenanta).

Oferim servicii de proiectare sisteme de securitate si siguranta atat pentru cladiri/spatii noi cat si pentru sisteme ce necesita modernizare sau inlocuire completa, in baza analizelor de risc efectuate.

Pentru a va putea face o oferta de pret corecta va rugam sa ne comunicati datele prin formularul alaturat.

Proiectare sisteme de securitate si siguranta la preturi accesibile!

Servicii oferite:

  • proiectare sisteme de alarma
  • proiectare sisteme de supraveghere video
  • proiectare sisteme de control acces
  • proiectare sisteme detectie incendiu
  • proiectare sisteme de interfonie si videointerfonie

Art. 70, Cap. V, Norme metodologice la Legea 333/2003
”Proiectele sistemelor de alarmare se elaborează de personalul tehnic al societăţilor specializate în domeniul sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, cu competenţe profesionale specifice, cu respectarea cerinţelor din prezentele norme metodologice şi a normativelor tehnice specifice.
La întocmirea proiectului, personalul tehnic de specialitate este obligat să prevadă doar componente ale sistemelor de alarmare care sunt certificate în conformitate cu standardele naţionale sau europene de profil şi în concordanţă cu gradul de siguranţă impus de caracteristicile obiectivului protejat.”

Unitatile (persoanele juridice) care sunt obligate prin lege sa instaleze sisteme de alarma si de supraveghere video in baza unui proiect avizat de catre Politie sunt urmatoarele:

  1. unităţi de interes strategic şi obiective aparţinând infrastructurilor critice;
  2. unităţi sau instituţii de interes public;
  3. instituţii de creditare, unităţi poştale, puncte de schimb valutar, case de amanet, unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii din metale sau pietre preţioase;
  4. magazine de arme şi muniţii;
  5. staţii de comercializare a carburanţilor/combustibililor;
  6. săli de exploatare a jocurilor de noroc;
  7. centre de procesare;
  8. casierii furnizori şi servicii de utilităţi, puncte de colectare ori de depozitare numerar cu plafon de peste 10.000 euro sau echivalent;
  9. depozite in care se afla bunuri cu o valoare mai mare de 10.000 euro sau echivalent.

In urma efectuarii analizei de risc la securitate fizica este posibil ca evaluatorul sa propuna instalarea unui sistem de securitate cu proiect avizat daca riscurile identificate impun acest lucru. Evaluarea de risc este obligatorie incepand cu 1 Iulie 2014.

CERERE OFERTA


    Sistem alarma
    Sistem camere video
    Sistem control acces
    Sistem detectie incendiu
    Sistem videointerfon